zaterdag 9 april 2011

Over scenery en een slotrace rookie

Allereerst wat plaatjes voor Souterrain Marc, die, zoals te lezen is in het artikel over zijn bezoek aan TwentTrack, ons verraste met een fraai scenerey geschenk.

Marc, nogmaals bedankt voor dit fraaie kado en ik hoop dat je tevreden bent over de plaatsing:


De vlaggen zijn geplaatst op een  (van gips gegoten) "relief. Het billboard vond al direct zijn plaats. Hier samen op de foto.
Dat brengt op het volgende onderwerp. Zoals op veel foto's van TwentTrack is te zien bevindt zich in de achtergrond een fraai panorama - recentelijk nog wat uitgebreid. Het afdrukken - direct op brandveilig Forex en voorzien van een laminaat - van deze, op het web gevonden "backdrop" liet ik doen bij deze firma 
De eigenaar van het bedrijf (waar ik ook af en toe mag neuzen in de restanten kunststof (zie de boarding op TwentTrack) gaf te kennen dat hij ook wel eens wilde slotracen. We zouden samen een bezoek brengen aan SpeedTrack - ooit ook gesponsord door het bedrijf van JanW. Afgelopen woensdag eerst wat oefenen op TwenTrack:Gaandeweg werden de tijden beter - eerst nog boven de 7 seconden, maar al snel onderin de 6, dankzij de grote concentratie.

En natuurlijk moest ook de gebruikelijke krabbel op de boarding worden geplaatst.

Dan twee avonden later naar Kampen. Bij aankomst bleek de jeugd weer training te krijgen, zodat we niet onmiddelijk kon starten. Toch een fraai gezicht die kleintjes. Bij SpeedTrack denken ze aan de toekomst!Dan de training:

- een clublid was zo vriendelijk ons samen op de plaat te zetten:

Nog wat overzichtjes.


Aan het eind van de avond werd de slotracebeleving nog eens gecompleteerd door ons aan een clubwedstrijd mee te laten doen, waarbij auto's beschikbaar werden gesteld - ik had geen classics meegenomen in de veronderstelling dat die avond LMP zou worden verrreden.

Bedankt Jos voor het lenen van de auto's en de andere leden van SpeedTrack voor de warme ontvangst.

1 opmerking:

MarcStouten zei

Hoi Henk, erg mooi gedaan. Dat vlaggen niet op dezelfde hoogte staan geeft leuk speels effect. Zie dat het lekker 'waait'. Mooi achtergrond trouwens en met nieuwe aanwinst op de baan!!