maandag 26 maart 2012

Targa Florio in de kelder: Souterrain Cup - deel 1















Een kans om op de slotracebaan  te rijden op en het fotograferen van "Het Souterrain"  laat je gewoon niet voorbijgaan... Ook al ben je twee uur of meer onderweg. Dat gold voor ons Tukkers (PorscheHarry, FerryFAZZT en HenkG), maar ook voor Paul:  helemaal uit Limburg - compleet met de heerlijkste vlaaien!
Een prima gastvrije ontvangst met natjes en droogjes. Ga ik niet verder laten zien, want dat deed Frank103 reeds: kiek maar!

Voor PorscheHarry en ondergetekende de tweede keer - hoewel - de eerste keer op versie 2 (of was het 3...?) van deze baan.

Verbeterd op diverse punten, vooral voor wat betreft de bereikbaarheid van uitvliegers. Nog steeds pittig, maar vooral MOOI !!!

Na de koffie met vlaai gingen we naar beneden en konden we ons, met zonodig uitleg door de bouwer, staan vergapen aan al dat fraais!






























De Nikons en Canons maakten weer overuren, niet in de laatste plaats die van mij. Wat een details:






































Te veel om in een keer te laten zien (en vandaag de hele dag op mijn werk al met foto's bezig geweest), dus: wordt vervolgd!

3 opmerkingen:

MarcStouten zei

erg mooie foto's!! BEn benieuwd naar deel 2, 3, ....

Oja, ben vergeten Targa Florio by night aan te zetten. verlichting uit dorp met lantaarnpalen en weglantaarnpalen is ook een plaatje om te fotograveren. Volgende keer beter. beloof dat ik baan wat langer laat staan, haha!

RHSLOTRACING zei

mooie foto's van een waanzinnige baan

FRANK103 zei

Mooi verslag Henk, in ben benieuwd naar het vervolg!