donderdag 28 december 2006

De hachelijke"©®" HaarleRing

©® - de term "hachelijk" in slotraceverband is eigendom van Frank 103

Het "echte" verslag zul je vinden op Frank103's blog in zijn niet te evenaren stijl. Ik probeer het niet eens. The man in action:
Petje af hoor: Frank103, en Muis die de reis naar MJ en WJ's HaarleRing ondernamen...voor een potje slotracen! John uut Z zou ook komen, maar naar verluidt is de bus van werk naar huis onderweg gestrand. Jammer voor voor MJ, want volgens mij is John de "sleutelevenknie" voor hem.We waren natuurlijk wel benieuwd.
Zou Frank z'n racestijl net zo scherp zijn als de teksten op zijn blog en zijn Benco cq bloem-dreigementen uitvoeren? Zouden Muis en HenkG inderdaad het onderspit moeten delven?

Nou, Benco en bloem - niet gezien, hachelijk racen, dat wel! Muis en HenkG deden toch best leuk mee, Wie er het beste reed? Er was hier niet nader te noemen een "outsider" - nazaat van HenkG - bij, met een nogal bont truitje aan...

MJ en WJ als gastheren voornamelijk als Marshal, maar hier staat WJ toch nog even in te vallen voor HenkG
De HaarleRing: mooi circuit, met een machtig lang eind, maar is wat aan de gladde kant en hier en daar zit een gleufje (slipstroken) dat er niet hoort te zitten, waardoor van twee auto's het chassis "noa de kloot'n". Vandaar dus hachelijk.

2 opmerkingen:

FRANK103 zei

Een bezoek aan dit weblog is zeker hachelijk! Zie ik zomaar mijn eigen kop voorbij komen!

HenkG zei

Gek, dat had ik nou ook op de jouwe. Mijn vrouw noemde mij overigens al ding (met voorvoegsel "lekker")