zondag 27 januari 2008

Hindernis

Na lang dubben vond ik eindelijk een mogelijkheid om aan de layout van TwentTrack nog iets toe te voegen.
In het gedeelte boven het trapgat - op de tekening in het rode vierkant, waar eerst een recht stuk zat, heb ik nu een kronkel toegevoegd. Om te zien hoe het oorspronkelijk (ruim een jaar geleden) kan je terug naar een van mijn eerste onderwerpen, waar je de tekening kan vinden zonder deze hindernis.Zo ziet het er in het echt uit - blijkt ook nog foto- cq videogeniek te zijn.Een lastig punt dat bij sommige auto's de rondetijd enkele tienden terugbrengt, maar vreemd genoeg maakt het bij ander auto's geen enkel verschil. Zelfs de lange Maserati MC12 (derde in het filmpje) gaat er goed door. De oude situatie, met een enkel R2 baanstuk leverde voor sommige auto's minstens evenveel problemen op.

Hier enkele bewegende beelden.Misschien maak ik het sommige "recordhouders" (tijdelijk) wat moeilijker, zodat ik op mijn eigen baan ook nog eens de kans heb om te winnen.

4 opmerkingen:

MJ zei

Nog een beruchte bocht!:D Ziet er uitdagend uit!

PorscheHarry zei

Die knik naar links lijkt me een listige en je hebt gelijk, zéér fotogenieke hoek geworden. Daar kan je mooie foto's schieten. Nu nog achterwandje gepast kleuren? :-)

Danny ''Slotticar" zei

De laatste auto van het filmpje heeft er duidelijk last mee.

Anoniem zei

mooi dat je rijdt met de capri
ach een bochtje meer of minder maakt de meganes ook niet uit
we zullen wel zien wat het scheelt