zaterdag 22 maart 2008

Bliksembezoek aan de Bunker

Zaterdag voor de Pasen. Zou toch mooier weer moeten zijn. Om iets buiten te doen of zo...
Maar die "mazzel" hadden we vorige week al. Je moet ook niet te veel willen in maart.

Dan maar eens gehoor geven aan de uitnodiging van Willem S., wiens echtgenote een scrapping winkel heeft, waar hij een slotraceafdeling in is begonnen. Het is wel een flink stukje rijden van Twente naar Drachten, maar het vooruitzicht wat nieuwe slotcars te scoren is voldoende motivatie. En ook omdat moeders ook geen zin heeft om thuis te zitten en zich graag toeristisch rond laat rijden.

De "bonus" van een bezoek aan Willem's winkel is de je ook naar de kelder kunt - in dat geval letterlijk. Onder de winkel bevindt zich namelijk de baan van Slotraceclub de Bunker ... en Willem heeft de sleutel!


Natuurlijk even rijden - met Willem's "roze gevaar", ooit winnaar van de schoonheidsprijs bij de Classic Race in Kampen. Nu echter voorzien van ruim voldoende magneet, want zo wordt er bij de Bunker voornamelijk gereden. Niet van dat kinderachtige....

Leuk om dat eens even zo te kunnen proberen zonder op de vingers gekeken te worden.
Mooie lokatie, mooie baan. Wel lastig om te fotograferen en al helemaal met een huis-tuin-en-keuken toestel als de G5.

Ach, met een beetje photoshoppen lijkt het nog heel wat.Deze vindt ik het mooist - zonder flits (voor de kenners op éénzesde uit het handje) bij bestaand licht.Ik zou hier graag ook eens magneetloos - of met auto's geconfigureerd volgens SSCN regels op willen rijden.

Nou, maar wachten op de officiele uitnodiging voor de "leu oet Twente".

Willem, bedankt voor de rondleiding en voor de prima handel!

4 opmerkingen:

Willem S zei

Henk,

Allereerst leuk dat je samen met je vrouw deze kant op gekomen bent op deze treurige dag ;-)
Ten tweede bedank ik jouw voor de handel natuurlijk.
En ten derde we houden contact over een race bij de bunker want het lijkt me hartstikke leuk om jullie langs te hebben om eens even lekker gezamelijk te racen !!!

Fijne paasdagen toegewenst en ik ben benieuwd naar de testverslagen van je nieuwe aanwinsten ;-)

Willem S zei

Oh ja dit is trouwens een ander roze gevaarte dan degene die bij de classicrace in kampen gebruikt werd, dat was een sloter ferrari en dit is een slot-it jaguar ;-)

PorscheHarry zei

Dat is een indrukwekkende baan daar in Drachten. Knap overigens dat je toch zo'n overzichtsfoto hebt kunnen maken. Het is een beetje mijn kijkhoogte namelijk ;-)
Wat heb je in de winkel van Willem gescoord Henk?

HenkG zei

@ Willem: zo zie je maar weer, van auto's heb ik geen verstand... ze waren wel allebei roze!
Testrapporten zal ik proberen te schrijven dit weekend.

@ PorscheHarry: inderdaad jouw kijkhoogte - ik stond bij de ene op de stoel en bij de andere hield ik de camera bijna tegen het plafond.

Gescoord heb ik: Avant Slot Peugeot 908, Audi R10 een Ninco Honda NSX en, omdat ik het laatst in Tilburg zo leuk vond nog een Carrera Ferrari Enzo.