vrijdag 10 september 2010

Onverwacht


Sinds het laatste record had ik niet meer met de NSR Ford P68 gereden. Vanavond de classic maar eens weer op de baan gezet. Eens kijken of ik het aantal ronden per 5 minuten, dat nu op 55 staat, eens kon verbeteren. Dat lukte niet - helaas toch wat te veel uitvliegers. Bij de derde poging kwamen de rondjes ineens weer onder de 5.1. Proberen te stabiliseren, goed op schema voor de 56 of misschien zelfs 57 laps/5 min?
En ineens die uitschieter - je voelt het gewoon - the perfect lap...
4 seconden, 9 tiende, 8 honderdste en 7 duizendste!

Van schrik direct daarna weer een uitvlieger. Ik moet toch eens afleren steeds naar dat display te kijken...

5 opmerkingen:

arnaud zei

Leuk dat je het zo zegt,"je voelt het gewoon", dat heb ik ook. Je hebt nog niet eens gekeken maar je weet al dat het een goeie tijd wordt.

Super Henk ben benieuwd wat de grens wordt op twenttrack.

PorscheHarry zei

En dan snel die foto ... De vijf secondengrens doorbroken, dat maakt waarschijnlijk veel los hier in de buurt ;-)

FRANK103 zei

Moet ik nu al gaan bluffen dat die tijd er binnenkort aan gaat? Of kan ik volstaan met de opmerking dat Ford gewoon top is?

HenkG zei

@Arnaud: ik denk niet dat er nog er veel af kan, maar je mag het proberen.

@PorscheHarry: ook gij zijt welkom voor een poging

@Frank103: die Ford is prima, maar ik moet wel zeggen dat ik geen idee heb waar die originele banden van gemaakt zijn - lijm?

Steffer zei

Dat wordt een hele klus komende zondag...maar mijn prio liggen niet op de snelste tijd maar ik wil het houten TwentTrack ervaren voelen....zo, excuus voor een evt slecht presteren....
En Ford is alleen goed merk als het niet op de openbare weg komt....ahum...o sorry, ja ik wil zondag nog meerijden! In je Ford...