zaterdag 13 december 2008

Jack the Slipper is terug van weggeweest

Even een kort postje - maar wel belangrijk nieuws:

Jack is terug. Hij begint opnieuw met zijn slotracehobby.

Lees meer op:


Gelijk naar de linkenlijst ermee.....

1 opmerking:

Jacko zei

Nou Henk, zo ver is het nou ook weer niet hoor. Maar het kriebelt behoorlijk moet ik zeggen. De avond bij 't Kasje was leuk en komende maandag ga ik met m'n maten van het eerste uur een baantje op de grond uitleggen. Carrera, heeft de beste man eens gekocht voor de kids. Moet wel de auto's alvast op gaan halen om wat aan te sleutelen want het schijnt dat die niet meer helemaal okselfris zijn.... Geeft niks, deel van de feestvreugde zullen we maar zeggen.

Mocht het erg leuk zijn (gezellig wordt het sowieso wel) dan overweeg ik om er nog wat Carrera bij te halen om zo een wat grotere baan te kunnen leggen. Maar het kan ook maar zo zijn dat we Carrera wat te groot vinden (weinig baanstukken per M2 bedoel ik dan) en dat ik me wat meer ga richten op Scalextric Sport. Maar dan moet ik meteen weer alles aanschaffen en dat wil ik nou net proberen te voorkomen.

Uiteindelijk, als we na een paar maanden nog steeds schik hebben, wil ik een soort van semi-permanente baan gaan maken. Kwakkie MDF 61x122 platen met de lange kant tegen elkaar leggen, balkejes eronder, eierkistsluitingen eraan, baan erop en die dan weer verzinken in 8 mm MDF. Heb je wel overal slipstroken maar niet continue een permanente baan in huis. Daar heb ik eigenlijk ook te weing ruimte voor. Het racen zal dan toch maar om de 2 tot 3 weeken gebeuren denk ik zo. Dan is dit idee mooi genoeg.

Maar zoals ik al schreef, dat zal allemaal nog best wel even duren hoor. Maar ik heb al wel veel voorpret. De mails van de racematen vliegen me om de oren!!

En natuurlijk gaat maandagavond de camera mee om een verslag voor m'n blog te kunnen opleuken met wat foto's.