zondag 14 december 2008

Oerend hard...

Waar die titel op slaat? Kom je vanzelf achter.
Eigenlijk heb ik even niet zoveel woorden. Dat was nog eens een slotracedag!

Ons "nieuwe" slotracemaatje Ferry nodigde ons (PorscheHarry en ondergetekende) uit om mee te gaan naar de slotracebeurs bij onze oosterburen. Om precies te zijn "Slotpower" te Spenge.
Daarbij ook de ontmoeting met een paar nieuwe slotracefanaten en de aankondiging dat we na de beurs nog wat tijd zouden hebben om te testen op de baan van Max.

De mannen!Zo gezegd, zo gedaan. Na het iets latere vertrek, veroorzaakt door de "navigatieproblemen" van Porsche Harry na ruim een anderhalf uur aangekomen in Spenge, Duitsland....
Of niet?

Ja, dit is toch zeker duits.


En dit ook....


Maar dit is toch ???Enfin. Spullen zat daar in Duitsland. Veel, heel veel 1:24. Niet veel gekocht en dan ook nog bij de bezitter van die bewuste auto....

Had ik al gezegd dat er veel 1:24 stond? 


Nee, niet veel foto's, want mijn lengte speelt mij nogal parten...


Af en toe viel er een gat, maar dan nog: alleen maar ruggen.


Porsche Harry zal ongetwijfeld meer "overzicht" hebben.  Kijk vooral ook op zijn blog.

En dan terug naar "'n Boeskool" (insiders weten wat dat betekent).
De vlizotrap op en dan....The difference between man and boys is the size of their toys! (Of is het verschil 1:32 versus 1:24?)
Daar heeft iemand keihard voor moeten werken en sparen!

Wat een baan - bedoeld en "custom made" voor 1:24. Had ik daar in Spenge geweten dat ik hier zou komen, dan had ik gelijk zo'n auto meegenomen! We mochten er ook nog op rijden. De meegenomen 1:32 karretjes vertoonden een onwaarschijnlijk hoge grip. En hout is en blijft de top. En ook met de 1:24. Helaas geen foto's - te druk met rijden - en bijkomen...

En dat is de naam van de baan. Opgedragen aan een zeer speciaal persoon (respect!!!)


En Porsche Harry zag deze natuurlijk onmiddellijk...


Hé - een bekende....


Deze is niet zo bekend. Maar kijk vooral naar het filmpje. Enjoy........

3 opmerkingen:

BK-Racing zei

kwoam'n zie doar oangescheurd...

Dikke Leo zei

Wederom een mooi verslag en vooral het filmpje laat de baan erg goed zien. Blijft toch leuk om te zien wat een ander heeft en wat hij ermee doet............wat zeg ik nou weer.

PorscheHarry zei

Het filmpje laat pas echt zien dat het oerend hard ging. Die strijd met de Jaguars vond ik ook heel gaaf. Zo'n 1/24 gaat er ongetwijfeld in 2009 komen :-)