woensdag 3 december 2008

Over snelle Harry en FerryFast

Ik was van plan hier een verslag te posten van het eerste bezoek van een slotracegrootheid - ooit mede oprichter van de SLN. Maar ja, er was nog een gast gisteravond die begiftigd is met een racetalent, een schrijftalent en een fotografeertalent. Vooral dat racetalent speelt mij parten. Ga je samen met hem naar een racedag, dan wint hij steeds. En nu is hij mij ook nog sneller af met bloggen. 

We spreken hier over PorscheHarry. Lees zijn prima verslag van een zeer geslaagde avond opdeze link.

Heb ik daar nog wat aan toe te voegen? Nou, misschien nog een beetje.Na een tip van Guus van Slotracing Friesland, tijdens de open dag van 'de Bunker' in Drachten kwam ik in contact met Ferry - in de slotracewereld behoorlijk bekend, maar niet bij mij dus. Hij blijkt ook nog dicht bij te wonen en dus was een afspraak voor een zg. "hobbyklets" al gauw gemaakt. Uiteraard wilde ik dit contact niet voor mijzelf houden heb nodigde nog een andere slotracemaat uit. Meer kon helaas niet, want daarvoor is de zolder te klein.

Nou, je kan wel zeggen dat de heren elkaar gevonden hebben, want de slotracefeiten waren niet van de lucht. En ook niet de bijzondere slotcars, waaronder bijgaande "oer-Ninco's".
en, deze ooit zeer geduchte speler in de 1:32 slotracewereld (heb ik toch goed begrepen Ferry?)


Mijn kennis van (oude) slotcars is niet erg groot, maar ik heb dan ook geen ervaring vanaf 1967...
Maar deze is toch wel errug mooi!Ook de nog nooit uit doos gehaalde Ninco Toyota Supra (Denso) werd maar eens aan de tand gevoeld.


1:32 racen is toch wel leuk, ook al heb je je nu op 1:24 "geworpen".

Maatje groter kan je wel zeggen...
Tamiya kapje met Plafit onderstel, dacht ik.


En, zoals gewoonlijk de "making of" foto.Nogmaals: lees vooral het verslag van Porsche Harry.
Dat heeft pas echt niveau!

3 opmerkingen:

PorscheHarry zei

Je geeft me wel erg veel eer Henk en je hebt gewoon pech dat ik vandaag thuis was :-) Superavond overigens, helemaal top!

FRANK103 zei

Ieder zijn stijl Henk! Jouw verhaal is zeker ook de moeite waard!

Dikke Leo zei

Bedankt voor het verhaal. Het is jou versie van hoe jij het beleefd heb maar nu ga ik snel naar het Blog van Harry ;-)