maandag 27 april 2009

Dagje Bunkeren


Precies op tijd (hè Max) vertrokken we naar het noorden. Zondagochtend 6:30 - jawel: half zeven.

Een ploeg slotracende tukkers. Waarvan twee met een uitgesproken voorkeur voor een bepaald merk auto.Na twee uurtjes tegen twee ruggen aankijken......eindelijk....naar de kelder:Dan de spullen klaar maken voor de race:Trainen..


...voor de medaillesDe baan is sinds ons laatste bezoek (zie deze en deze link) flink opgeknapt. Dit bord kan wel weg nu. De complimenten voor alle harde werk!Wie zou dat nou ook weer zijn?En dan de , techinese... techinse...technische keuring...wat een moeilijk woord..Als gewoonlijk weer pijnlijk nauwkeurig, maar ook supereerlijk uitgevoerd door us Jan..Natuurlijk is er ook wat te kijken tussen de races door. Zoals deze "reunie":Deze koffer:En deze harde werker - in deze crisis tijd moet je soms het nuttige met het aangenamen combineren. Maar pfff...de offerte is klaar!En deze bedenkelijke flesjes:Soms ook vreemde waarnemingen...En vreemde eenden in de bijt. Nou ja... eenden..En dan racen. Voor het verslag hiervan ga je naar het blog van degene die een groot aandeel in deze dag had en het eerste zijn verslag op het blog had staan: Dikke Leo

Zo tussentijds nog wat plaatjes gemaakt.

Hier ging het nog aardig:Na de eerste ronde stond ondergetekende 13e, maar daarna....

Dan maar kijken en kieken. Drie van de vier organisatoren tegen elkaar.De ander gaf commentaar:Het bijhouden van de stand. Ouderwets....


...en modernEn daar heb je die "eend" weer:En aan het eind de traditionele groepsfoto:Die maak je zo:Of zo - hoe bedoel je "timing"- je ziet net een quantum photonen uit de flitser vertrekken...En ik deed het maar eens zo....Misschien later deze week nog een filmpje.

6 opmerkingen:

PorscheHarry zei

Fenomenaal Henk, je oog voor detail en een leuk verslag ook !

FRANK103 zei

Mooie verslag Henk, leuke foto's en hoewel de smakelijke foto's ontbreken heb je er toch iets boeiends van weten te maken! Nu alleen nog als eerste eindigen bij de race?

Dikke Leo zei

Bedankt Henk voor je deelname en de mooie foto's/ verslag. Ik dacht zo, die doen we nog maar eens vaker.
De noordelingen waren erg goed (op de thuisbaan)maar ook de twentenaren waren erg goed bezig.
Tot in kampen waar we weer zullen proberen de strijd aan te gaan.

HenkG zei

@Frank: dit was het eerste toernooi waar ik aan deelnam waar de tosti's ontbraken. Vandaar het gebrek aan fetenswaren.

@Leo: wat mij betreft gaan we het zeker over doen. Maar dan nemen we Gait uut Delden mee - jazeker - dat is een dreigement!

@PorscheHarry: het leukst vind ik dat ik je nou eens een keer voor ben.

Scrapitz zei

Mooi verslag Henk! Leuk dat jij en de andere heren de lange reis maakten om ons te vereren met een bezoek.

Anoniem zei

hu mijn auto was er toch ?????