woensdag 10 maart 2010

TwentTrack - De bouw, dag 4

Morgen moet de zwaarste plaat twee wenteltrappen op............
Zo eindigde ik gisteren mijn post. Het duurde maar even en er kwam een very fast reactie. Dankzij Ferry Fazzt ging de plaat vanmiddag vlot naar boven en kon ik weer verder - wat heet verder!

Maar eerst:


De smalle plaat B, onder de schuine kant. Hier komt uiteindelijk de pitlane. Een dragende constructie was gauw gemaakt. Wel in een moeilijke hoek - maar, slechts één keer de kop gestoten.

Zo, die ligt, inclusief de reeds voorbereide koppelstukken. Daarmee was de ochtend weer stuk. Vanaf 9:30, want onze 65+ buurvrouw slaapt tot dat  tijdstip. Ik moeilijk gaan staan zagen als zij nog ligt te zagen. Even lunchen, bijkomen en daar staat Ferry voor de deur - rechstreeks uit zijn werk. Hij had nog niet eens gegeten.Daar ligt ie dan. Het laatste zware karwei. Na een uurtje of twee platen aan elkaar koppelen, de platen aan het onderstel vastmaken, af en toe wat tegenslag (tussen de M5 slagmoeren zat een M4 en een M6 !@#$%%^), veel zweten ging dan eindelijk de laatste schroef in de tafel.
Dan nog even de achtergrond dichtmaken, opruimen en ...
... die staat. Af ! Drie dagen voor op schema ... morgen beginnen met het uittekenen van de baan! 

5 opmerkingen:

Steffer zei

en al die br/ lijnen eruit meppen....

PorscheHarry zei

Witte plekken op je blog, Lekker Belangrijk (Lima Bravo zoals wij dat bij de KMar noemden). Die oppervlakte mooi glad, dat is wat telt !!!

Steffer zei

Nog een keer: dashboard, layout, edit html en al die br/ lijnen eruit meppen....

HenkG zei

@Steffer, ik heb geen br/ lijnen, maar eindeloos een andere regel. Die heb ik nu verwijderd en het helpt!

Toch bedankt voor de tip.

FRANK103 zei

Dan moet je een andere achtergrond kleur kiezen voor je blog, bijvoorbeeld blauw. Dan heb je géén witte vlakken meer tussen de foto's!


maar blauwe?

Hachelijk

Mooi dat je 3 dagen voorloopt Henk, des de sneller kan je met de bovenfrees aan de gang!