zondag 18 februari 2007

Parade

Die kast en vitrine moesten even een keer worden afgestoft. Waar laat je die auto's dan zo lang? Dan maar op de baan - en zo ontstaat weer een ideetje voor een onderwerp(je).
Zo maar een fotootje voor de liefhebbers.

18 opmerkingen:

FRANK103 zei

Het is jammer dat je zover weg woont Henk, anders hadden we ze meteen allemaal even kunnen proberen! :-)

HenkG zei

Nee Frank, jij woont ver weg, ik niet.

Er gaan soms overigens dagen voorbij dat ik ze ook niet allemaal probeer.

Anoniem zei

1,2,3,4.... Hoeveel zijn 't er?

Grtz,

MJ

HenkG zei

Dat wilde mijn vrouw ook wel eens weten. Het kostte even wat tel en rekenwerk - 79 totaal minus 7 ongebruikt in de doos en dus niet op de baan - op de foto dus 72 stuks. Ik kan dus nu niet meer zeggen dat ik de tel kwijt ben.

FRANK103 zei

Henk: over wie ver weg woont wil ik het even niet hebben (als ik bij jullie in de straat niet op tijd rem rijd ik Bad Bentheim binnen..... :-) )
maar over het tellen van hobby artikelen: NOOIT NOOIT en NOOIT tellen. Als de uitgaaf is gedaan is het geld weg. Jammer, maar noodzakelijk. NOOIT achteraf op terug komen. Nu heb je het over jezelf afgeroepen: 'maar je hebt er al meer dan 70, waarvoor heb je deze nu nodig?'. Een antwoord als: 'maar deze is blauw' (meer begrijpen vrouwen toch niet van auto's) houdt heel snel op. Het zijn immers geen oorbellen, armbanden, schoenen of lippenstiften. Niemand weet hoeveel treintjes er bij mij op zolder staan. Of precies hoeveel racebaanauto's (ik houd het wagenparkweblog niet heel precies bij). Mijn welgemeende advies: verwijder dat comment met de aantallen. Mannen kunnen maar 1 ding tegelijkertijd. Denken aan (mooie) vrouwen. Dat laat geen ruimte over voor het tellen van verzamelde spulletjes......

Madelon zei

Dank je voor het compliment!

Of neem ik nu ten onrechte aan dat de enige reden waarom je niet weet hoeveel treinen/raceauto's je hebt is omdat je de hele dag aan mij denkt? ;-)

HenkG zei

@ Frank. Als je mijn vrouw beter zou kennen (of dat nou echt moet weet ik niet) EN je had goed opgelet (hoeveel gitaren heb je zien staan en hangen?) tijdens je bezoek, dan had je geweten dat dat bij ons iets anders werkt. Toen ik de telling gedaan had het bleek dat het er 79 waren zij ze: "ach wat sneu nou, geen rond getal? Nou moet je er wel eentje bijbestellen hoor...". Over strategie gesproken!

FRANK103 zei

@Madelon1: natuurlijk denk ik de hele dag aan jou!
@Henk: ik wil toch een uitgebreid gesprek met jouw vrouw! Volgens mij heb ik ook geen mooi rond getal aan Märklin loks!

;-)

Hachelijk!

John zei

------>




Pakt zijn koffers in en gaat naar het oosten van het land verhuizen op zoek naar nog zo'n vrouw.

Madelon zei

Wacht even, Frank wil met je meerijden! Hij is nu aan het pakken. En vroeg mij jou te vragen hem mee te nemen. Zelf kan hij het oosten niet vinden zonder JohnJohn dus of je eerst langs A. wil rijden voor je richting buitenland gaat...?

Anoniem zei

De nieuwe Ninco 360 en een schoenendoos met reserveonderdeeltjes gaan mee!

Heeft Somberg imbussleuteltjes?

HenkG zei

Ik vrees dat Somberg die imbussleuteltjes niet heeft, tenzij die ook voor treinen gebruikt worden. Daar is Somberg namelijk in gespecialiseerd.

Ter verdere informatie - niet onbelangrijk om te weten voordat er drastische cq hachelijke besluiten worden genomen: mijn echtgenote is geen geboren Tukker, of Sallander maar komt oorspronkelijk uit Voorburg. Ik zou dus ook niet de conclusie trekken dat haar gedrag typisch is voor de dames uit deze streek (neen, neen, driewerf neen).

Anoniem zei

Even weer terug on-topic, is de boel nu al afgestoft of niet ?

HenkG zei

@ Willem: ja, maar ik moet zeggen dat ik het eerst nog bijna vergeten was...

FRANK103 zei

On topic iets zeggen....



Nee














Sorry!

Anoniem zei

Aanvulling op vorig bericht: voor sommige bezoekers (wie roept daar frank-103?) hier is het lastig om iets on-topic te roepen. En soms lukt dat ook helemaal niet. Om topic blijven dus. Ja, ook reacties plaatsen is hachelijk!

HenkG zei

Ach Frank, je houdt zo in ieder geval de traffic op mijn blog op niveau

Anoniem zei

Ja, dat is een gave.....