vrijdag 20 april 2007

Racetrack Delden

Een avondje bij Gerard over de vloer - letterlijk !

Gelukkig voor die ouwe botten van mij,deed Gerard het meeste marshall werk.

Weer een nieuwe ervaring, het rijden op een Carrerabaan. Lijkt erg op Fleischmann, maar het voelt nieuwer. Duidelijk meer grip en het voelt degelijker. Misschien wel de toekomst voor de clubbanen?

Gerard legt ook een mooie compacte layout. Toch maar mooi even 20 meter in een stukje huiskamer.

Ook leuk is die turboknop op die regelaars die bij het Carrera racing management systeem zitten. Lekker "ouderwets" maar niet heus - het zijn digitale regelaars (sorry voor het lage resolutie plaatje, maar ik kon niet beter vinden). Je zet het systeem b.v. op 80% van de maximale rijstroom. In de bochten heb je veel meer controle. En dan op het rechte stuk het knopje er even bij. Leuke extra dimensie.

En deze zusters (of zijn het broers) komen heel goed tot hun recht op deze baan.

Foto's zonder flits met het G5je - net op de grens van wat er kan met deze camera.

6 opmerkingen:

FRANK103 zei

Carrera ziet er goed uit, maar volgens de verkoper is het harder plastic en daardoor breekbaarder dan bijvoorbeeld Ninco. Maar ik heb zelf nog nooit Carrera van dichtbij bekeken......

Anoniem zei

wie weet kom je wel een keer hier
hard ??
valt wel mee je moet het niet buigen
heel soms knap er iets af maar 1 sec doet wonderen
als vastebaan heeft het niks te lijden

John zei

Slotracing Almere en Fastlane in Everdingen zijn clubs met een Carrera baan. De baan van Fastlane is enorm: zes sporen en 52 meter lang. Ik ben daar nog nooit geweest, wel in Almere en dat is een hele lekkere baan. Op de site van de SSCN kun je tekeningen vinden van de layout van die banen.

sebas zei

Bij faslane had ik afgelopen weekend een 12 uurs race, en dat is echt een super baan, veel lange rechte stukken, alleen jammer dat we met een oranje endbell reden want die kwam niet echt tot zijn recht op die baan, maar ik was wel de snelste van het team, 66 ronden in 15 min.

PorscheHarry zei

Dat is een beste lengte, zijn al de meubelen uit de woonkamer gehaald of is die woonkamer zo groot? Ziet er goed uit die baan, voor de snelheid en de techniek.

Anoniem zei

nee aleen de eethoek verplaatst naar de keuken
gebruik ik voor servicetafel
baan kon nog wel groter maar vond het zo wel mooi