zaterdag 29 september 2007

Bij Gait over de vloer

Eindelijk zag Gait zijn kans schoon en kon hij zijn baan weer eens uitleggen. Vrouw en kinderen achter slot en grendel en "jaag'n".



Voor het inzetten is het wel het handigst als je de auto er vlak voor je laat uitvliegen. Deze kunst beheersen we helaas nog niet helemaal...



Ook helaas...het racemanagementsysteem had tijdens het testen, de avond tevoren, de geest gegeven. Zelfs nachtwerk om dit repareren mocht niet baten. Inmiddels is e.e.a. afgevoerd richting vuilnisbelt, uhhh...ik bedoel natuurlijk recycling.

We moesten het dus hier mee doen: twee Evolution regelaars die niet al te gelijkwaardig waren. Het vreemde was dat de rode - die zonder rem - kennelijk het meest in de smaak viel. De brug is eigenlijk niet gebruikt.



Ach, het gaat natuurlijk om het totaalpakket op zo'n avond (nee Frank, niet om de foedsels). Lekker ouwedeuren over de karretjes en hoe je er aan gekomen bent.



Vooral Porsche Harry zijn Kenwood werd "in depth" besproken.





Maar natuurlijk ook het nieuwe gevaar(te), de "eigenlijk-nog-niet-zichtbaar-want-die-krijgt-Gait-voor-zijn-verjaardag-maar-ja-hij-kan-er-niet-afblijven" auto.



Dit is het oude gevaar: 5.1 rijdt-ie op TwentTrack


De snelste van het arsenaal Meganes van Gait - onze meganomaan.
Het was weer gezellig!
Weerkom'n!
Zie ook het verslag van Porsche Harry

Geen opmerkingen: