maandag 21 september 2009

Ka(ar)t in't bakkie - update SCP-1 schema

In het eerste deel van mijn serie "Ervaringen met de slot.it regelaar" beschreef ik een manier om je instellingen te bewaren. Inmiddels heb ik ook daar ervaring mee opgedaan en dat resulteerde in een onoverzichtelijk rommeltje, waarbij er stapeltjes briefjes doorgeworsteld moesten worden om de aantekeningen van een bepaalde slotcar te vinden.

Dat kon zo niet langer. Een oplossing was te vinden bij de hollandsche eenheidsprijzen maatschappij in de vorm van een A7 formaat kaartenbakje.
Da's een stuk gemakkelijker zoeken....


Ik heb de briefjes, na uitsnijden op A7 kaartjes geplakt, zodat er achterop de hoogtepunten kunnen worden genoteerd. Vooral dit soort hoogtepunten zijn bijzonder prettig om te noteren............

Nog even voor de duidelijkheid: het schema is een weergave van de knoppen op de SCP-1, waarin je de instellingen kan aangeven.
Zo dus:

Mijn vorige uitgave blijkt in brede kring gebruikt te worden en er zullen ongetwijfeld mensen zijn die het "gereedschapje"  ook verbeterd hebben. Dit is mijn uitvoering.
Klik op onderstaande "thumbnail" en PhotoBucket opent zich. Via de tab "download" kan je de 200 dpi jpg file downloaden.

slotracing

2 opmerkingen:

JeeWee zei

Dank je wel. Zeer nuttig. Ik ga het met veel genoegen gebruiken.

Dikke Leo zei

Zo blijkt maar weer dat een goed idee nog weer te verbeteren is in zijn toepassing. Je uitleg is inmiddels verplichte lectuur geworden voor nieuwe gebruikers omdat we hier niets meer aan toe hoeven te voegen. Ongetwijfeld zal het kaartje ook standaard lectuur worden in de toekomst.