vrijdag 1 oktober 2010

Scorebord

Na drie crashes van Blogger tijdens het uploaden van de foto (sorry - even de frustraties ventileren) dan nu eindelijk de maandelijkse lijst met "records".De NSR Ford P68 - zoals als eerder gepost - nog een beetje (0.012 sec) sneller. Het is echt om over naar huis te schrijven....
De Dallara blijft op twee, maar de 3e plaats is nu in handen van de Audi R8.
De Toyota GT one die het de vorige maand ineens zo goed deed, staat weer op 4. Bij een poging eergisteren om de tijd te verbeteren blijkt dat de auto niet meer vooruit te branden is. Mooi weer wat uit te zoeken dus.
Op vijf nu de Porsche 956 "Warsteiner" met 5.259.
Verder niets dramatisch te melden... of toch?

Na het bezoek van de heren Stef'R en Frank103, die het presteerden het TwentTrack beton in een middag drie tinten donkerder te krijgen (Ninco banden steeds schoongemaakt met wasbenzine), lijkt het of de tijden die er voorheen te rijden waren niet meer te halen zijn.

Niet dat ik iets wil insinueren hoor....

7 opmerkingen:

RoeBo zei

Tja, je lijst is wat lastig leesbaar, en je zou het zo mooi in een spreadsheet kunnen zetten, sorteren op snelste rondetijd of meeste aantal ronden......
Gebruik je je bord als kladblok....

Maar ja, ik heb makkelijk praten, bij Speedtrack word ik ook wel Spreadsheet-Roel genoemd.

Misschien kan ik een voorzet doen bij een toekomstig bezoek aan TwentTrack ?

Anoniem zei

ach ja grip of geen grip reed wel netjes 55 ronden in een race met de ford p68

arnaud zei

Zal ik als ik binnenkort langskom maar met silliconen rijden, gum ik het weer een beetje weg. ;-)

Steffer zei

Hahaha...je zei er niets over en je vond die sporen hartstikke geweldig...maar dat ze snelle rondes voorkomen...dat geen we nog wel zien!!

BTW, waar staan Fr103 en ik op het bord? Vergelding voor onze kleurpartijen.....?

FRANK103 zei

Uiteindelijk hebben we ons ingehouden, om een volgende keer betere prestaties neer te kunnen zetten en toekomstige bezoekers ook niet teveel te ontmoedigen!

:-)

HenkG zei

@ Roebo: foutje. Ik had een te kleine file ge-upload. Als je nu klikt vergroot de foto en is-ie wel leesbaar. Ik doe het niet op de computer omdat ik de hele dag op mijn werk ook al achter de computer zit.

@Frank103 en Steffer: het blijft mooi, al dat zwart. Prettige bijkomstigheid: het baanrecord zal waarschijnlijk nog heel lang blijven staan. Met hartelijke dank!

HenkG zei

@ Arnaud. Ik vrees dat je wel erg veel rondjes moet rijden en siliconenbanden naar de barrebiezen rijdt.