woensdag 19 januari 2011

Ik sta er op!

Zo'n zes jaar geleden keek ik vol bewondering voor het eerst naar de lijst met "Wood tracks from around the world" op de website Archer Raceways van Luf Linkert - beter bekend als "Old Slotracer".

Ik was toen net begonnen met TwentTrack - een Scalextric racebaan. Verlekkerd keek ik naar al die prachtige zelfgebouwde banen, niet in de laatste plaats naar de inzending van Bouwe, de humoristiche slotrace blogger met zijn Speederz racebaan die helaas niet meer onder is:Ook de inzending van  Ernst-Peter oogste bij mij veel bewondering:

Een tijdje later de heren van DARC toen trensettend in de wereld van bloggende thuis-slotracers, die zich in het diepe waagden door een houten baan te bouwen:Toen ik dat allemaal zag begon het te jeuken om zelf ook een baan van hout te bouwen met als droom daarbij toch ook eens in de lijst van Luf te worden opgenomen.

Maar ja - toch wel aardig wat poen kapotgegooid aan die plastic baan. En ik had daar toch ook veel plezier van. Uiteindelijk toch beslist en in maart 2010 gestart - zie deze link en de daarop volgende: een verslag van de bouw.
Die baan die met behulp van gereedschap, aangeschaft bij Luf Linkert staat nu in de lijst:


 

Kiek maar en klik maar:

Mission accomplished !

5 opmerkingen:

MarcStouten zei

welkom bij de elite, haha!

PorscheHarry zei

Gefeliciteerd Henk, maar uiteraard een terechte vermelding op zijn site.

JBGood zei

Gefeliciteerd Henk. Je verdient daar een plekkie. Mooie baan, mooie foto's.

JeeWee zei

Proficiat Henk. Loon naar werken!
Je brengt me wel op een idee...
maar weet niet of ik word toegelaten tot de elite...

MarcStouten zei

Hoi JeeWee, het wordt dan wel een heel mooi rijtje op de tweede pagina van Luf als jij er ook bij komt, haha!

Ben misschien opdringerig. Maar eigenlijk hoor je erbij te staan als goeroe onder de nederlandse thuis rijdende slotracers!

Toelating is simpel. Een mail sturen met foto's naar Luf en binnen paar dagen sta je erop. Weet zeker dat Luf dat leuk vind en zelfs een eer vind als je het doet.