woensdag 4 april 2007

Ninco versus NSR, plus update John uut Z

Toch even een reactie op het comment van John op de vorige post. Er zijn nogal wat verschillen. Niet alleen in afmetingen van de carrosserie, maar ook in de bedrukking en b.v. de breedte van de spoiler.

Met dank aan John uut Z, hierbij wat meer exacte gegevens:

Lengte:
Ninco 149 mm, NSR 142 mm
Breedte: Ninco 62,5 mm, NSR 64 mm
Hoogte: Ninco 34 mm, NSR 29 mm



Hier zie je goed dat de Ninco hoger is, maar ook dat de rondingen anders zijn.



En hier dat de NSR iets korter is.









Lekker belangrijk...

7 opmerkingen:

John zei

Ik ga maar vast een plaatsje in huize Roest Rust reserveren, ik dacht dat bij het opmeten er niet zo veel verschil tussen zat. Alzheimer? Korsakoff? Geen idee.

Schuifmaat er weer bij gepakt:
Lengte: Ninco 149 mm, NSR 142 mm
Breedte: Ninco 62,5 mm, NSR 64 mm
Hoogte: Ninco 34 mm, NSR 29 mm

Ik ga me in een hoekje zitten schamen. Neem wel mijn Mosler mee om hem te aaien. Die rondingen. ;-)

FRANK103 zei

Met mijn Ninco club Mosler heb ik toch al 2 avonden gewonnen van de Ninco toyota's, Skylines en NSX'en. Met andere woorden: als NSR ook een Nincoclub uitvoering uitbrengt sta ik vooraan in de rij. Want er rijden een beetje teveel Gulf Moslers in racebaanland (waarbij ik de Gulf nog steeds een hele mooie wagen vind)

HenkG zei

@ John: sjonge jonge. Niet te serieus worden hoor. Ik heb jouw exacte gegevens (det he'j mooi doan) nu in de post opgenomen.

John zei

Serieus, moi? Ik begon gewoon een beetje aan mezelf te twijfelen en dat is af en toe wel goed. Potverdepotver, ben ik alweer serieus.
Frank, allebei de Gulf uitvoeringen vind ik mooi, de een alleen wat mooier dan de ander. Toch die rondingen weer... ;-) NSR zie ik niet zo gauw een Nincoclub uitvoering brengen, op de beurs in Neurenberg stond er vorig jaar wel eentje in Kodak kleuren. Dat moet jou als foto-hobbyist toch ook aanspreken.

MJ zei

Ik ben altijd vrij cinisch geweest over die NSR Mosler, want zo geweldig kan zo'n auto niet zijn. Ik kan me niet voorstellen dat het nog sneller kan als m'n P956 KH...:P

De NSR is ook een compleet andere auto dan de Ninco, alleen de naam komt overeen. En NSR heeft een aantal details in een wat gewijzigde vorm overgenomen van de echte Mosler, maar daar houdt 't mee op!

Maar toch probeer ik 'm graag;)

FRANK103 zei

Het was maar een idee hoor, een NSR Mosler met Ninco reclame. Net zoiets als een BMW met Audi reclame. Heel logisch, niets mis mee. Ik schat zelf de kans alleen op precies 0,000% (en dan kan ik er maximaal 1/1000 naast zitten!)

MJ zei

Misschien kan André je helpen met z'n Dakota Design studio;-) Die kan werkelijk alles!:D