zaterdag 27 januari 2007

Ik ben er klaar voor

Frank103 + vandaal, John uut Z, MJ en WJ... be my guest.


Voorproefje: geen GastheerG kwaliteit, maar gewoon even snel uit het handje.




Morgen meer?

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Prachtige compositie, vooral de modder gecombineerd met die sneeuw (eerste foto) strak en toch losjes, en dat zonder dat er ook maar enige bewerking heeft plaatsgevonden, zoals ene Willem S dat wel eens doet, om de boel nog mooier te maken. Dat heeft deze foto niet nodig. In mijn ogen een subliem schouwspel van hoe slotcar racen kan zijn.. Simpel maar mooi.
En dan de tweede foto, bruut geweld van een kanariegele auto... Waar vind je dat nou nog. Nou hier dus ;-). We want more!!!!

John zei

De auto's staan klaar, de wekker is gezet. Ik heb alleen geen terreinbanden voor mijn auto's dus hoop ik maar dat de sneeuwschuivers werken. ;)

FRANK103 zei

Ik heb de 1/32 voorzien van een sneeuwschuiver (voor de picknickset) en de achterbanden ingesmeerd met bison kit voor een optimale grip morgen! Ik neem daarnaast de Moslers mee en natuurlijk iets met achterlichten (een Scalextric Maserati MC12 en een Ford GT 2003), zodat jullie je daar op kunnen richten in een poging me bij te houden! De appeltaart staat in de koelkast, hoe is het met de soep? De weblogbezoekers verwachten morgenavond foep!

HenkG zei

@Willem: more? Ik denk dat er morgen wel een paar bloggers met foto's komen.

@John: er is ook een 'normale" baan, dus je tandwielen kunnen gewoon schoon blijven.

@Frank: nou met die soep zit het wel goed. Appeltaart met soep lijkt met niet zo'n goede combinatie. Je zult echter niet van de honger omkomen. Sterker nog, een poging zal gewaagd worden de post-lunch dip zo stevig te maken dat het nog de vraag is wie zich zal moet orienteren op achterlichten op achterlichten.

MJ zei

Jongens, waarschijnlijk ben ik morgen iets later...

Ik neem mijn P956, mijn Nissan R390, Mosler en 350Z wel mee!

FRANK103 zei

Beste MJ, we begrijpen best dat het je nu al dun door de broek loopt. Er zijn ergere dingen dan op ronden achterstand gezet te worden. Die zijn er heus!


Ik kan alleen zo snel even niets bedenken, maar ze zijn er!




Heus!

Madelon zei

Ik begrijp dat Frank103 en vandaal vanavond geen eten meer blieven?
En is dat de nieuweste strategie? De deelnemers zó vol proppen dat ze nauwelijks nog hun afstandsbediening kunnen pakken laat staan hanteren?

Goeie!!

HenkG zei

Madelon1. Jouw interpretatie klopt bijna. Kennelijk was er toch nog honger omdat er gezien latere berichten nog een bezoek aan een Mc werd gebracht. Ik begrijp echter de hint. Bij een volgend bezoek zal ik zorgen dat er geen behoefte is aan vette happen onderweg.