vrijdag 19 januari 2007

TwentTrack by night

Gewoon maar eens wat geprobeerd met mijn privé G5...amateurcamera's zijn lastiger dan professionele....je hebt geen idee wanneer zo'n camera nou de sluiter opent. Wel veel ruis in de donkere partijen, maar ach, heeft ook z'n charme. Helaas in mijn uppie, dus maar één spoor.













Muis, je mag raden wat voor auto ik hier voor gebruikt heb (alleen niet voor de onderste foto).
Klein detail: het lijkt of er in de patatkraam het licht brandt.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuke foto's, lijkt wel Las Vegas...

HenkG zei

Klopt, ik heb die auto nu ook, zij het dat dit al het tweede exemplaar is. Bij de eerste gaf het groene licht na ongeveer 20 rondjes de geest. Van Klaas keurig een nieuwe gekregen, maar daar deed het achterlicht het niet van. Bleek een los contactje te zijn dat mijn zoon weer netjes gesoldeerd heeft.

Over het pulseffect:

Ik rij met Scalextric en de originele voedingen, dus die heeft dezelfde kwaal als Ninco. Wat ik wel weet is dat de Scalextric voeding wisselstroom geeft, d.w.z. dat in het aansluitbaanstuk een gelijkrichter moet zitten. Dat is geen supergoede gelijkrichter (vermoedelijke zit daar geen- of maar een kleine condensator op) en daarom komt de gelijkstroomoutput er in pulsen uit.

Bij MJ thuis hebben ze geloof ik een echte gelijkstroomvoeding op de baan zitten en daarom had je bij de foto's die daar gemaakt zijn dat pulseffect niet.